Violinist Karen Humle

Konferencer og møder

Her er et par eksempler på de måder jeg bruger musikken til konferencer og møder. Indhold og form udformes i tæt samarbejde med jer, så musikken understøtter jeres intentioner og ønsker om udbytte af dagen for deltagerne.

 

Musikalsk rød tråd

Steen Hildebrandt, Otto Scharmer, Karen Humle, Mette Møller Konferencen Aarhus Opens You 2010

Musikken samler og perspektiverer undervejs dagens oplæg, diskussioner, paneldebatter, workshops eller gruppearbejde.
Den kan både supplere en tovholder/konferencier eller erstatte denne.

Refleksion

Musik til refleksion har jeg brugt på konferencer, møder og i processer fra ganske få og op til 1200 mennesker. Musikken programsættes som en del af det faglige program og spiller en aktiv rolle i forankring af indhold hos deltagerne.

Kick off

En type oplæg, som egner sig godt som start eller afslutning af en dag. Jeg spørger deltagerne om ord og input til f.eks. deres intentioner for dagen/hvad tager de med derfra, og omsætter disse ord i små improvisationer.


Dear Karen,

On behalf of Imago Relationships International I would like to thank you for your exciting improvisational performance at the 8th Annual Conference. Your contribution was greatly appreciated and it has helped us continue a tradition of presenting entertaining and outstanding educational events.

Many of the attendees told me that the whole experience was outstanding and the atmosphere was very special. They loved your dazzling performance and many felt it was the highlight of the conference. Thank you for helping to make our program possible.

Thanks again for your wonderful contribution.

Warm regards

Kevin George

Director, Membership & Organisation

Imago Relationships International, New York