Violinist Karen Humle

Musikalsk portræt

Et musikalsk portræt er et stykke musik, som er inspireret af mødet med et andet menneske.
Musikken skabes intuitivt og improvisatorisk.

Musikalske portrætter kan både bruges personligt og i grupper.

Et personligt musikalsk portræt kan optages og redigeres til eget brug. Jeg har i et pilotprojekt på Sankt Lukas Hospice, lavet en portrætserie af terminale patienter i eget hjem, sammen med journalist og dokumentarist Cathrine La Cour.

Musikalske portrætter bruger jeg også i grupper, hvor der er et fælles tema – det kan f.eks. være en ledergruppe der ønsker lys på, hvilke værdier den enkelte synes er vigtige eller i sammenhænge, hvor musikken kan skabe en forståelse for hinanden på andre planer.

Har du lyst til at høre nærmere om mine Musiske portrætter, er du altid velkommen til at kontakte mig for en uddybende snak.

Læs her en artikel om hvad et musikalsk portræt blev brugt til for en erhvervsleder.

 

 ”Jeg har deltaget i og arbejdet med en del forskellige ledertrænings-modeller gennem tiden, men aldrig har jeg haft en oplevelse, som den jeg fik hos Karen.

Karen ”malede” et musik portræt af mig ud fra ganske få informationer, men lykkedes i den grad at fremkomme med et stykke musik, der fik hårene til at rejse sig på mine arme. Det var så rigtigt og med en solid bundklang – lige mig!

Jeg ser store muligheder i at benytte Karen og hendes musiske kompetencer fx til opstart af forandringsprocesser eller i en ”moderator” rolle omkring konflikthåndtering. Via musikken ”i talesættes” udfordringer eller muligheder på en anderledes måde, hvilket gør det videre arbejde nemmere.
Mvh
Købmand Lisbeth Dalgaard”