Violinist Karen Humle

Koncerter

 

Til koncerter optræder jeg med improvisation og egne værker, som også kombineres med det traditionelle klassiske repertoire.

Her er et udpluk af mulige koncertformater, men kontakt mig gerne på telefon eller mail for at høre nærmere om mulighederne.

Jeg kan lide at udforske både koncertformen og de steder en koncert kan finde sted, og har optrådt i private hjem, på patientstuer, i udstillinger og på museer, i klostre, koncertsale og i rigtig mange kirker.

 

Solokoncert i kirke: “Bach, Lyset & Mørket”

Satser fra J.S.Bachs Partita i d-mol omkranses af improvisationer over digte, orgelstykker og fælles sang.
Koncerten tilrettelægges i samarbejde med organist og kan målrettes kirkeårets mærkedage.

Se eksempel på program fra Løgumkloster kirke her.

 

Livets tone

Karen Humle, violin og Kirsten Beyer-Karlshøj, klaver, spiller musik fra deres udgivelse: Livets tone, som er satser fra det klassiske repertoire med musik af bl.a. Mozart, Beethoven og Chopin samt Karen Humles egne kompositioner inspireret af møder med patienter på Sankt Lukas Hospice og i Lukashuset, børne- og ungehospice.

Mellem stykkerne fortæller Karen Humle om musikken og om sine mange positive og meget livsbekræftende oplevelser med at spille for mennesker i alle aldre i livets sidste fase.
Publikum kan inddrages ved at komme med forslag til stemninger, der omsættes til små improvisationer undervejs i programmet.

Dette koncept, der kombinerer musik med ord og fortællinger, kan både være en koncert eller et musikforedrag.

 

Lyden af

“Lyden af” er en ny duo, med Karen Humle, violin og Tineke Noordhoek, marimba, klokker og gonger.
De spiller improviseret musik med afsæt i den klassiske musiktradition og har begge en lang erfaring fra det etablerede musikliv.

Til en koncert med duoen inspireres de to musikere af omgivelserne og det sted de spiller. Her indfanges stemningerne og der skabes ny spontan musik, som kan være fra alt fra det højtideligt klingende med gongernes overtoner, der smelter sammen med violinens klang – til dansende passager med violin og marimba i tæt sammenspil.